MPX Professional 7.1 - Prenos in namestitev

Programski paket in dokumentacija je v slovenskem jeziku. Priporočljiva je uporaba Window 8.x ali Window 7. Za namestitev na starejše različice Windows boste morda potrebovali Windows Installer 4.5. Za dodatne informacije si lahko ogledate spletno stran s predstavitvijo in dokumentacijo.

Podatki za namestitev in aktiviranje licenčnih različic MPX se nahajajo na spletni strani Postopek namestitve in registracije MPX. Podatki za nakup novih različic, nadgradenj ali vzdrževanja se nahajajo na spletni strani Nakup ali nadgradnja.

Pred namestitvijo odstranite predhodnje različice MPX. Vse licence bodo ostale ohranjene. Oglejte si tudi novosti v posameznih različicah MPX. Na spletnih straneh boste zasledili reklama sporočila ponudnika Google s katerimi poskušamo ohranjati nizko ceno produkta.

Prenos najnovejše različice MPX (7.1.618)Opomba
MPX Standard 7.1
Velikost: 133 MB. Geslo ZIP arhiva: mpx
Posebno primeren za integracijo z drugimi produkti in uporabo v okoljih, kjer za podatke skrbijo specializirane službe. Namensko ne vsebuje menija Orodja in Objekti.
MPX Professional 7.1
Velikost: 141 MB. Geslo ZIP arhiva: mpx
Celotna paleta funkcionalnosti.
MPX Professional 7.1 (ZGS)
Velikost: 142 MB. Geslo ZIP arhiva: mpx
Dodane funkcionalnosti za programske module in MPX dodatke razvite s strani Zavod za gozdove slovenije.
MPX Professional 7.1 - Preizkusna različica
Velikost: 141 MB. Geslo ZIP arhiva: mpx
Zahteva MapInfo Mapx 5.02.25 licenčni ključ a v času preizkusa ne zahteva Mastersoft aktivacijske kode. Upoštevajte licenčna določila.

Spletna storitev Web Maps: Vse namestitve vsebujejo dostop do spletne storitve Mastersoft Web Maps z implementacijo Web Maps za MPX, ki omogoča uporabo Google Pogled ulic (Google Street View), geolociranje fotografij digitalnih kamer (EXIF) in uporabo drugih storitev neposredno iz MPX. Morda si želite ogledati tudi Web Maps za MapInfo Professional oziroma Google Street View for MapInfo Professional. Storitev Web Maps je na voljo v obliki testne (ni časovno omejena) in plačljive različice. V plačljivi različici storitve Web Maps ne zaračunavamo vsebine, uporabe programske opreme in storitev ponudnikov prostorski vsebin (Google) ampak samo razvoj in vzdrževanje Web Maps, ki omogoča uporabo omenjenih spletnih storitev v Mastersoft MPX Standard / Professional. Ceno sooblikujejo tudi nadomestila, ki jih mora Mastersoft plačati ponudnikom za delovanje vseh storitev, ki kot celota predstavljajo storitev Web Maps. Za Google storitve in vsebine, ki so uporabljene v Web Maps veljajo naslednji pogoji uporabe.

Prenos starejših različic programskega paketaOpomba
MPX Standard 6.5
Velikost: 139 MB. Geslo ZIP arhiva: mpx
Posebno primeren za integracijo z drugimi produkti. Ne vsebuje menija Orodja in Objekti.
MPX Professional 6.5
Velikost: 140 MB. Geslo ZIP arhiva: mpx
Celotna paleta funkcionalnosti

Licenčna pogodna za uporabo Mastersoft programske opreme.

Različica 7.1

MPX uradni forum

Forum

MPX tehnična podpora

MPX Professional

Je GIS programski paket za okolje Windows, ki omogoča zajemanje, pregledovanje, analiziranje, iskanje, tiskanje in distribucijo prostorskih podatkov. MPX Professional je uporaben, kot samostojen program, razvijalci pa ga lahko vkonponirajo v novo ali obstoječo programska opremo in tako atributne podatke nadgradijo z geografsko komponento.

Na tej strani