CZ Office - Predstavitev

Programski paket CZ Office je namenjen vodenju vseh podatkov o pripadnikih civilne zaščite, prostovoljnih gasilskih društev, društev, ustanov, od osebnih podatkov, preko enote, dolžnosti, funkcije, zbirališča pa do osebne in skupne opreme ter drobnega inventarja ter osnovnih sredstev. Vgrajena je GIS (MPX Professional) podpora vnosu in lociranju pripadnikov CZ, poverjenikov, občanov, lokacij, plazov, odlagališč (...) in drugih podatkov v prostoru na osnovi podatkov Geodetske uprave Republike Slovenije in podatkov, ki jih generira ali pridobi služba sama. Več informacij se haja v CZ office dokumentaciji in strokovnih izhodiščih.

Mastersoft CZ Office

 

Moduli programskega paketa CZ Office

Povezava modulov CZ Office

 

Dodatne možnosti

Uporaba CZ Office na napravahPragramski paket CZ Office in MPX Professional lahko uporabljate na naprah z nameščenim operacijskim sistemom Window 8, preko terminalskega programa pa tudi na operacijskem sistemu Android ali drugih.
Internet aplikacije za podporo vodenju in odločanju z uporabo Mastersoft Map 3DInternet aplikacije za podporo vodenju in odločanju s vključenimi podatki evidenc CZ Office - Oglejte si primere aplikacij, ki uporabljajo podatke uporabne za podporo vodenju in odločanju tako v pisarni, kot na terenu z uporabo kakršne koli naprave z ali brez internetne povezave - Map 3D. Za predstavitev si oglejte poglavje Kartografija kjerkoli.

Vsebina

CZ Office

Modularno zgrajen programski paket CZ Office je namenjen vodenju vseh podatkov o pripadnikih civilne zaščite, PGD, ustanov in društev. Vključuje evidentiranje opreme in drobnega inventarja ter stanja v skladiščih. Za kartografske podatke in analize skrbi integriran GIS programski pake MPX Professional.